Под наем Едностаен, Minsk, Minsk, Беларус, Internacionalnaya str., 1

Под наем - Cod. 27517

  • Типология: Едностаен
  • Област: 56 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 2

описание Настаняване
Сградата е т.нар Stalinka с дебели вътрешни и външни стени, много високи тавани и просторни апартаменти. Входът на сграда охранява от врата с код за заключване. Апартамент входна врата е двойна - едната част е от метал, а другата е дървена. Вратата има 2 брави за вашата безопасност. Жилището се състои от 2 отделни стаи. В дневната има голям ъглов диван (180x220cm) с фотьойл, холна маса, телевизор с видео рекордер и телефон. От дневната се влиза на балкона. Спалнята е с двойно легло (160x200cm), огледални врати гардероб и тоалетка с огледало. Баня има голяма вана с вграден душ, мивка с огледало, тоалетна тиган и перална машина. кухненски бокс изцяло оборудван с хладилник, готварска печка с фурна, електрическа кана, посуда, маса с 6 столове. Има просторен открит паркинг в двора. Както апартамент се намира в историческия център, сградата е осветена от улицата, че защо всички прозорци в апартамента са с жалузи с пердета. Подовата настилка е дюшеме, а жилището е много уютно, топло и светло.
местоположение
Апартаментът се намира в историческия център на Минск. Сградата е защитена от правителството като исторически паметник. Много удобна транспортна връзка с автобусни и тролейбусни линии - спирките са буквално под сградата. Малък магазин за хранителни стоки е разположен на приземния етаж на сградата. Намира се само на 150 метра от City Store Center Nemiga, където можете да си купите сувенири, дрехи, храни и напитки, имат закуска, промените парите си и така нататък. 300 метра далеч от градския съвет, Централна Катедралата, Двореца на републиката, на Музея за история на Втората световна война и двореца на синдикати. Можете също така да намерите наблизо централния магазин за хранителни стоки и държавна универсален магазин, където можете да обменяте пари и да пазарувате. 50 метра от най-старата пожарна станция, която сега е музей. 7 минути пеша до установяване на града "Troickoe Predmestie". Наблизо можете да намерите хотел "Минск", Централна поща, McDonalds и Belavia офис. Всичко около вас може да намери много кафенета, барове, заведения за бързо храни и ресторанти с беларуски Cousine.
обществения транспорт
Автобус: 23,24,38,50,57,63,65,73
Тролейбус: 9,12,13,14,21,29,39,40,46,53,56,57
Метростанция: "Nemiga" (Avtozavodskaya линия).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB